UKM Norge søker media-utviklere

Vil du bidra med videoer, tekster, ideer og meninger om hvordan vi kan skape det beste innholdet for ungdom?

UKM ønsker å være tilstede på flere kanaler. Vi vil lage podcast, ha innhold på YouTube, og bli gode på Instagram. Til dette trenger vi et team med mediautviklere.

 

Vi søker innholds-utviklere til UKM Media som vil:

 1. Produsere tekst eller video
  Spiller det ikke så stor rolle hvilken kanal du jobber med, så lenge du kan holde på med din greie? Det er helt lov, bare spesifiser litt for oss hva slags område du vil jobbe med. Vi får ikke laget noe uten deg!
 2. Være ansvarlig for en kanal
  Vi håper på å bli relevant på Youtube, Instagram, og kanskje vi får til å lage en podcast? Har du innsikt i hvordan en kanal funker, og mening om hva slags rolle UKM burde ta på denne kanalen – da er dette noe for deg. Her er det også mulig å foreslå flere eller andre kanaler.
 3. Være foran kamera
  Har du en kanal på youtube, liker du å være konferansier, eller kanskje du har en egen brus-blogg – da er det deg vi søker her. Til dette prosjektet trenger vi like mye personer som vil være foran kamera, som bak.

 

Hvem er du?

 • Du må være mellom 18 og 23 år
 • Du må ha lyst til å produsere innhold for ungdom
 • Du synes det er interessant å lage innhold med kulturfokus
 • Du er veldig selvstendig, og har alltid forslag til løsninger

Du får i stor grad definere hvordan ditt område utvikles, og frihet til å utfordre dagens konsepter og tanker. Du får sette ideene dine ut i live. Alle utviklerne får tett oppfølging. 

 

Arbeidsmetode
Selv om vi har fire samlinger i løpet av året, forventes det en del arbeid mellom samlingene, at du jobber selvstendig, og selv driver dine oppgaver fremover. Første samling blir et kick-off, der vi skal finne mer ut hvordan vi skal jobbe som et team.

Vi kan tilby opplæring, oppfølging og arrangementer innen mediefeltet.
Etter fullført arbeid utbetales et honorar på 15 000 kr.

Arbeidsperiode: 15. oktober 2019 – 15. september 2020

Høres dette interessant ut?
Send en kort søknad som forteller litt om hva du har gjort tidligere og hvorfor denne jobben burde bli din, til stine@ukm.no.

Søknadsfrist: 01. oktober 2019

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med: 
Stine Granly – prosjektleder i UKM Media
stine@ukm.no
Mobil: 411 23 976