Koronapåske

Vi kjører en ny runde koronapåske for tusenvis av unge i påska – vil du være med? Alt du trenger å gjøre er å dele koronapåske i sosiale medier. Vi har nemlig alt klart, men ønsker ekstra drahjelp for å nå enda bredere ut til målgruppen.

Vi tar selvfølgelig gjerne i mot premier eller oppdrag også – men vi legger til alle som deler i sosiale medier på lista over samarbeidspartnere.

I koronapåske-spillet løser barn og unge oppdrag ved å ta et bilde, skrive en tekst eller spille inn en video på mobilen. I fjor deltok 1 200 ungdommer som sendte inn hele 10 000 bidrag i spillet. Av de 107 oppdragene vi lagde, løste de ivrigste absolutt alle!

Oppdragene fokuserer på å skape aktivitet og (trygg) interaksjon med andre. For eksempel hengte spillerne i fjor opp mer enn 200 post-its med en hyggelig hilsen til noen de er glade i.

Last ned grafikk til sosiale medier

For deg som vil bidra med premie

Vi stiller i utgangspunktet med premier, men jo flere premier, jo mer gøy er det. Om dere har merch, eller et produkt som kan være kult å gi, legger vi gjerne inn dette på premielista, sammen med «gitt av organisasjon». Alt dere trenger å gjøre er å si hva dere vil gi som premie, ca verdi (sånn at vi får plassert den riktig i forhold til andre premier), og sende dette til vårt kontor: UKM Norge c/o Sentralen, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Når du deler kan du f.eks. skrive «Bli med i koronapåske-spillet, så kan du vinne denne skalljakken fra oss» hvis du ønsker større relevans for ditt publikum. Alt er lov!

Last ned grafikk til sosiale medier

For deg som vil bidra med oppdrag

Et oppdrag er noe ungdommene skal gjøre for å få poeng. Det må være mulig å ta bildebevis av alle oppdrag, og oppdragene bør være enkle å gjennomføre uansett hvilke forutsetninger man har, hvor man bor osv. Kreative oppgaver er enda mer gøy, og gir økt aktivitet.

Våre moderatorer står klare til å bidra, så om du sender oss en halvferdig idé, eller en idé du er usikker på om funker, har ingenting å si. Vi tar det hele veien i mål!
Idéer til oppdrag sendes til kontakt@ukm.no

Her er et par av oppdragene fra i fjor, for å få i gang kreativiteten:

  • «Heng opp en post-it på noen andre sitt vindu med noe hyggelig på»
  • «Finn ti ting du har i kjøleskapet, og legg det ut på gulvet på en fin måte.»
  • «Ta et selfie med kjæledyret ditt, eller et annet dyr du møter!»

Mer info finner du på koronapåske.no, eller i oppsummeringen vi skrev etter spillet i fjor.

Vi håper du blir med å dele, så enda flere ungdommer får bli med på moroa!