Slå mange fluer i en smekk til sommeren!

Delta på det nasjonale fagseminaret under UNG2014, og få med deg UKM-festival, Korpsfestival, Gullsekken og Kulturskolefestival i samme slengen! Det er begrenset antall plasser og hotellrom, så her gjelder «først til mølla» Nettside for arrangementet Program for fagseminaret (PDF) UNG 2014, som finner sted

ung2014Delta på det nasjonale fagseminaret under UNG2014, og få med deg UKM-festival, Korpsfestival, Gullsekken og Kulturskolefestival i samme slengen!

Det er begrenset antall plasser og hotellrom, så her gjelder «først til mølla»

Nettside for arrangementet

Program for fagseminaret (PDF)

UNG 2014, som finner sted 24-29. juni 2014, begynner for alvor å ta form. Det blir seks dager med mye ulikt innhold som  til sammen skal bli noe helt nytt og spennende innen ungdomskultur.

– UNG 2014 blir ingen engangsboble, men starten på en utvikling hvor målet er at det skal bli like naturlig å reise til Trondheim for å delta og oppleve ungdomskultur som det er å reise til Norway Cup å spille fotball, sier Torstein Siegel, koordinator for UNG 2014, og daglig leder for Ungdommens kulturmønstring, som står bak dette fellesprosjektet sammen med Norsk kulturskoleråd, Den kulturelle skolesekken, Norges Musikkorps Forbund, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen, Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune.

– Sammen skal vi sørge for at ordfører Rita Otterviks offisielt uttalte målsetting om at Trondheim skal bli verdens beste by for ungdomskultur, skal bli en realitet, sier Siegel.

Det nye arrangementet er en integrert del av grunnlovsjubileet og en gedigen feiring av ungdomskultur som går av stabelen i Trondheim. I tillegg til å samlokalisere UKM-festivalen, Landsfestivalen for musikkorps, NM for skolekorps og Kulturskolefestivalen vil arrangementet også bestå av marked for ungdomsproduksjoner samt konferanser og fagseminar. 12.000 unge kulturutøvere er ventet til byen.

– Vi har booket hvert eneste hotell og skole, og kommer til å ta i bruk det meste av byens konsertlokaler og byrom, sier Siegel oppglødd.