Ny nestleder tilsatt i UKM Norge

Anne Mofoss Hybertsen er tilsatt som nestleder og stedfortreder for daglig leder i UKM Norge.

Anne H

Anne kommer fra stillingen som daglig leder for Kultursenteret ISAK i Trondheim, og har ellers bred erfaring som prosjektleder, senterleder og kulturfaglig leder.

Anne er 41 år og utdannet innen kulturforvaltning, sosialantropologi, filmkunnskap og historie. Som daglig leder på Kultursenteret ISAK gjennom over 7 år har hun arbeidet tett på UKM Norge og UKM-festivalen ved flere anledninger, og hun har tidligere hatt ansvaret for lokalmønstringer i flere kommuner.

Anne M Hybertsen vil starte for fullt først i slutten av august, men før den tid vil hun delta flere møter og samlinger, og ikke minst på UKM-festivalen 2013. Daglig leder Torstein Siegel sier i en kommentar at UKM Norge med dette har fått en utvidet kompetanse og arbeidskapasitet som vil komme hele UKM-systemet tilgode.

Det var 57 søkere på stillingen.